STRAIGHTENERS ❤️ E FLOKEVE

.
2024

Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale
Straighteners e flokeve

PRODUCTS N°: 45
AҪAÌ NATYRORE TRAJTIMI - ACAI THERAPY

AҪAÌ NATYRORE TRAJTIMI
ACAI THERAPY

fuqinë e Amazon për të bërë flokët e bukur natyrisht. Teknologjia e produkteve të AҪAÌ është novatore dhe Sugarcane Cysteine ​​përmban :. Përbërës aktiv që rrj...

fuqinë e Amazon për të bërë flokët e bukur natyrisht. Teknologjia e produkteve të AҪAÌ është novatore dhe Sugarcane Cysteine ​​përmban :. Përbërës aktiv që rrj...
LISS keratin - BIOSHINE

LISS keratin
BIOSHINE

Tags LK1 - straightening PËRHERSHME amoniakut biologjike Trajtimi flokë kaçurrela zbutjen krem organike, pa acid mercaptoacetic ose kripëra rrjedhin nga e njëjta, me Kerati...

Tags LK1 - straightening PËRHERSHME amoniakut biologjike Trajtimi flokë kaçurrela zbutjen krem organike, pa acid mercaptoacetic ose kripëra rrjedhin nga e njëjta, me Kerati...
ZERO - BRAZILIAN BLOWOUT

ZERO
BRAZILIAN BLOWOUT

Tags straightening Professional pa formal Me 0 % formal lëshuar para, gjatë dhe pas trajtimit, ZERO është sistemi i ri profesional hekurosje që përdor medoto Kerasafe TM me...

Tags straightening Professional pa formal Me 0 % formal lëshuar para, gjatë dhe pas trajtimit, ZERO është sistemi i ri profesional hekurosje që përdor medoto Kerasafe TM me...
BIO ESCOVA - BRAZILIAN KERATIN

BIO ESCOVA
BRAZILIAN KERATIN

Tags straightening pa formal Flokët Brazilian straightening trajtim, është e rekomandueshme për njerëzit me flokë të dredhur dhe të dredhur. Produkti mund të përdoret n...

Tags straightening pa formal Flokët Brazilian straightening trajtim, është e rekomandueshme për njerëzit me flokë të dredhur dhe të dredhur. Produkti mund të përdoret n...
TECH Keratin Brazilian - BRAZILIAN TECH

TECH Keratin Brazilian
BRAZILIAN TECH

Produktet që përmbajnë keratin natyrore, pika e dobishme për të mbrojtur flokët tuaj nga dëmtimi strukturor, forcimin dhe riparimin e flokëve që është pasuruar edhe me ...

Produktet që përmbajnë keratin natyrore, pika e dobishme për të mbrojtur flokët tuaj nga dëmtimi strukturor, forcimin dhe riparimin e flokëve që është pasuruar edhe me ...
Glamour RISTRUKTURIMI - CADIVEAU

Glamour RISTRUKTURIMI
CADIVEAU

Tags lirë e substancave toksike, posedon reja cysteines sugarcane teknologji ®, përbërës aktiv që rrjedhin nga kallam sheqeri dhe cysteine ​​, është rritur nga Ruby mic...

Tags lirë e substancave toksike, posedon reja cysteines sugarcane teknologji ®, përbërës aktiv që rrjedhin nga kallam sheqeri dhe cysteine ​​, është rritur nga Ruby mic...
SISTEMI DREJTË - CAPILLUM

SISTEMI DREJTË
CAPILLUM

krem për straighteners natyrale apo me ngjyrë të flokëve Tags Naturals PËRHERSHME straightening krem Për flokët natyrore dhe i fortë. Tags PËRHERSHME straightening kre...

krem për straighteners natyrale apo me ngjyrë të flokëve Tags Naturals PËRHERSHME straightening krem Për flokët natyrore dhe i fortë. Tags PËRHERSHME straightening kre...
KERABELLE XTRA - D & L HAIR PRODUCTS

KERABELLE XTRA
D & L HAIR PRODUCTS

Tags trajtim keratin Një linjë e produkteve që detangles dhe tames flokët e dredhur ose kaçurrel i dhënë volum dhe shndrit natyrore. Një linjë e produkteve të pa formal ...

Tags trajtim keratin Një linjë e produkteve që detangles dhe tames flokët e dredhur ose kaçurrel i dhënë volum dhe shndrit natyrore. Një linjë e produkteve të pa formal ...
Zbutës të sistemit të bilancit - DAVINES

Zbutës të sistemit të bilancit
DAVINES

laboratore Davines kanë krijuar sisteme të ndryshme hekurosje, sidomos për shumën e mbetur të Caucasians flokëve, aziatikë dhe afrikanë. Formulimet e anti - plakje përmba...

laboratore Davines kanë krijuar sisteme të ndryshme hekurosje, sidomos për shumën e mbetur të Caucasians flokëve, aziatikë dhe afrikanë. Formulimet e anti - plakje përmba...
DÉBOUCLER : Smoothing TRAJTIMI - DEMERAL

DÉBOUCLER : Smoothing TRAJTIMI
DEMERAL

Tags DÉBOUCLER është një trajtim zbutës dhe cosmeticità të lartë të performancës i cili garanton një straightening flokët kaçurrel të përsosur, me onde dhe rebelëve...

Tags DÉBOUCLER është një trajtim zbutës dhe cosmeticità të lartë të performancës i cili garanton një straightening flokët kaçurrel të përsosur, me onde dhe rebelëve...
KERABELLE XTRA - DIKSON

KERABELLE XTRA
DIKSON

Tags trajtim keratin Një linjë e produkteve që detangles dhe tames flokët e dredhur ose kaçurrel i dhënë volum dhe shndrit natyrore. Një linjë e produkteve të pa formal ...

Tags trajtim keratin Një linjë e produkteve që detangles dhe tames flokët e dredhur ose kaçurrel i dhënë volum dhe shndrit natyrore. Një linjë e produkteve të pa formal ...
DKA Dikson - DIKSON

DKA Dikson
DIKSON

Tags keratin VEPRIMIT tonics flokëve dhe Trajtimi bazohet në Keratin organike bioactive për grua që dëshiron të heqë dorë nga flokët e saj dhe u zhvendos ato më të qet...

Tags keratin VEPRIMIT tonics flokëve dhe Trajtimi bazohet në Keratin organike bioactive për grua që dëshiron të heqë dorë nga flokët e saj dhe u zhvendos ato më të qet...
SISTEMI keratin RIPARIMI - EGOWORLD

SISTEMI keratin RIPARIMI
EGOWORLD

Tags keratin RIPARIMI SISTEMI është një trajtim të veçantë për rikonstruksionin e fibër flokëve. Në sajë të përmbajtjes së lartë të keratin natyrore,flokëve bëhet...

Tags keratin RIPARIMI SISTEMI është një trajtim të veçantë për rikonstruksionin e fibër flokëve. Në sajë të përmbajtjes së lartë të keratin natyrore,flokëve bëhet...
Krem VITAMINIC straightening - EMMEDICIOTTO

Krem VITAMINIC straightening
EMMEDICIOTTO

Tags straightening krem për proteinat e grurit pa acid thioglycolic dhe amoniakut. Formuluar për të gjitha llojet e flokëve për të krijuar efekte të qetë dhe për të zvog...

Tags straightening krem për proteinat e grurit pa acid thioglycolic dhe amoniakut. Formuluar për të gjitha llojet e flokëve për të krijuar efekte të qetë dhe për të zvog...
KEYLISS zbutës SISTEMI - EMSIBETH

KEYLISS zbutës SISTEMI
EMSIBETH

Tags KEYLISS është një linjë e produkteve të krijuar në mënyrë specifike për të rregulloj flokët dhe për të zvogëluar volumin e librit mund të përdoret edhe për ap...

Tags KEYLISS është një linjë e produkteve të krijuar në mënyrë specifike për të rregulloj flokët dhe për të zvogëluar volumin e librit mund të përdoret edhe për ap...
CHI TRANSFORMIMI SISTEMI - FAROUK

CHI TRANSFORMIMI SISTEMI
FAROUK

Tags Një sistem të veçantë të hartuar për të përhershme të transformuar flokët, pa përdorimin e amoniakut. Të gjitha produktet CHI dhe pajisje janë zhvilluar dhe formu...

Tags Një sistem të veçantë të hartuar për të përhershme të transformuar flokët, pa përdorimin e amoniakut. Të gjitha produktet CHI dhe pajisje janë zhvilluar dhe formu...
SILIS - FRAMESI

SILIS
FRAMESI

Tags Sistemi pardesy mëndafshi Një linjë e plotë e proteinave mëndafshi dhe conditioners natyrore për një të butë të qëndrueshme në mënyrë të sigurtë. Një sistem...

Tags Sistemi pardesy mëndafshi Një linjë e plotë e proteinave mëndafshi dhe conditioners natyrore për një të butë të qëndrueshme në mënyrë të sigurtë. Një sistem...
SISTEMI Relaksimi P3K - HELEN SEWARD

SISTEMI Relaksimi P3K
HELEN SEWARD

Tags lissage program keratin progresive P3K SISTEMI Relaksimi është trajtimi i profesional lissage mund të transformojë dredhur flokët tuaj, duke i bërë ata natyrisht më ...

Tags lissage program keratin progresive P3K SISTEMI Relaksimi është trajtimi i profesional lissage mund të transformojë dredhur flokët tuaj, duke i bërë ata natyrisht më ...
PRO EVOLUTION - JEAN PAUL MYNE

PRO EVOLUTION
JEAN PAUL MYNE

Tags zbutjen trajtim Një metodë e re që ju mundëson për të transformuar flokët tuaj në flokë të dredhur dhe të bukur dredhur qetë, i butë, me shkëlqim dhe të leht...

Tags zbutjen trajtim Një metodë e re që ju mundëson për të transformuar flokët tuaj në flokë të dredhur dhe të bukur dredhur qetë, i butë, me shkëlqim dhe të leht...
KS - KERASTRAIGHT TRAJTIMI kompleks - KERASTRAIGHT

KS - KERASTRAIGHT TRAJTIMI kompleks
KERASTRAIGHT

Tags keratin straightening trajtim Trajtimi straightening formal pa Keratin 100%. Një trajtim i bazuar në keratin që ju lejon të shtrihet, në mënyrë të natyrshme, flokët...

Tags keratin straightening trajtim Trajtimi straightening formal pa Keratin 100%. Një trajtim i bazuar në keratin që ju lejon të shtrihet, në mënyrë të natyrshme, flokët...
SISTEMI I AVANCUAR RINOVIMI - KERATHERAPY

SISTEMI I AVANCUAR RINOVIMI
KERATHERAPY

Tags sistemi keratin straightening Me Kerabond Teknologjisë, produktet janë të lirë të formal dhe të lënë të paprekur ngjyra. Me tre hapa të thjeshtë formula e saj lë...

Tags sistemi keratin straightening Me Kerabond Teknologjisë, produktet janë të lirë të formal dhe të lënë të paprekur ngjyra. Me tre hapa të thjeshtë formula e saj lë...
Keratin TERAPIA COMPLEX zbutjes - KERATIN COMPLEX

Keratin TERAPIA COMPLEX zbutjes
KERATIN COMPLEX

trajtim profesional zbutja Përmban një kompleks të proteinave me teknologji anti - flokë kaçurrela që infuses keratin në cuticle e flokëve : ajo arrin të rindërtojëp...

trajtim profesional zbutja Përmban një kompleks të proteinave me teknologji anti - flokë kaçurrela që infuses keratin në cuticle e flokëve : ajo arrin të rindërtojëp...
Keratine TRAJTIMI për blondes - KERATIN COMPLEX

Keratine TRAJTIMI për blondes
KERATIN COMPLEX

Tags: trajtim natyror për keratin flokët Formuluar për të forcuar gjëndër e flokëve me një lidhje keratinous për të nxitur shërimin e flokëve, duke bllokuar efektet e l...

Tags: trajtim natyror për keratin flokët Formuluar për të forcuar gjëndër e flokëve me një lidhje keratinous për të nxitur shërimin e flokëve, duke bllokuar efektet e l...
Keratin infuzion COMPLEX - KERATIN COMPLEX

Keratin infuzion COMPLEX
KERATIN COMPLEX

Tags ruajtjen e trajtimin zbutur vanilje Bean kondicioner DEEP Thellë - duke vepruar Ajo ka një terapi aroma dhe është lëndë ushqyese të pasur Bean vanilje organik që j...

Tags ruajtjen e trajtimin zbutur vanilje Bean kondicioner DEEP Thellë - duke vepruar Ajo ka një terapi aroma dhe është lëndë ushqyese të pasur Bean vanilje organik që j...
FLASH LISS - Smoothing GEL - TRAJTIMI - L OREAL

FLASH LISS - Smoothing GEL - TRAJTIMI
L OREAL

Tags: 30 - ditor kontrollin e vëllimit dhe të reduktuar flokë kaçurrela. Smoothing GEL Ndryshuar strukturën e urave squfurit. përmban cysteineamino acid natyrordhe G Ionene...

Tags: 30 - ditor kontrollin e vëllimit dhe të reduktuar flokë kaçurrela. Smoothing GEL Ndryshuar strukturën e urave squfurit. përmban cysteineamino acid natyrordhe G Ionene...
X - Tenso - Moisturist - L OREAL

X - Tenso - Moisturist
L OREAL

Tags Nutri - cationic Teknologjia e bazuar cationic aktive :. zbutjen molekula që bashkëngjitni veten në fushat e ndjeshëm të flokëve, ushqyes emollients dhe shtazore, cilës...

Tags Nutri - cationic Teknologjia e bazuar cationic aktive :. zbutjen molekula që bashkëngjitni veten në fushat e ndjeshëm të flokëve, ushqyes emollients dhe shtazore, cilës...
 - L OREAL


L OREAL

Tags Ceramide shumë- patentuar të - të përdorur me pjatë - veprim i dyfishtë :. reduktimin e krem që të Ceramide më shumë termo - aktive veprim të pjatë - Kontrolli i...

Tags Ceramide shumë- patentuar të - të përdorur me pjatë - veprim i dyfishtë :. reduktimin e krem që të Ceramide më shumë termo - aktive veprim të pjatë - Kontrolli i...
Brazilian - - LA BRASILIANA

Brazilian -
LA BRASILIANA

Tags trajtim keratin me kolagjenit Trajtimi straightening kolagjenit që i jep shndrit dhe butësi për flokët pa dëmshme ose ndryshon strukturën molekulare. Keratin kthen sh...

Tags trajtim keratin me kolagjenit Trajtimi straightening kolagjenit që i jep shndrit dhe butësi për flokët pa dëmshme ose ndryshon strukturën molekulare. Keratin kthen sh...
shërimin STRENGTH - LANZA

shërimin STRENGTH
LANZA

Tags straightening trajtim Një trajtim që kombinonKeratin Complex Anti Aging riparimin e flokëve nga çdo stres të shkaktuar nga proceset kimike të tilla si hekurosje. Secil...

Tags straightening trajtim Një trajtim që kombinonKeratin Complex Anti Aging riparimin e flokëve nga çdo stres të shkaktuar nga proceset kimike të tilla si hekurosje. Secil...
ULTIMATE LISAP - LISAP

ULTIMATE LISAP
LISAP

Tags qetë të drejtën e autorit - flokë kaçurrela LISAP ULTIMATE është trajtimi ekskluziv zbutës përhershëm efekt zero flokë kaçurrela që lejon një të kontrollit të ...

Tags qetë të drejtën e autorit - flokë kaçurrela LISAP ULTIMATE është trajtimi ekskluziv zbutës përhershëm efekt zero flokë kaçurrela që lejon një të kontrollit të ...
SPOT Smooth - LISCIO PUNTO

SPOT Smooth
LISCIO PUNTO

e keratin zbutjen e trajtimit Një përgatitje e thjeshtë, e shpejtë dhe e lehtë në modelet e përdorimit. Safe pa formal dhe glutaraldehyde pa. Reliable, e bërë në Itali, ...

e keratin zbutjen e trajtimit Një përgatitje e thjeshtë, e shpejtë dhe e lehtë në modelet e përdorimit. Safe pa formal dhe glutaraldehyde pa. Reliable, e bërë në Itali, ...
Keratin trajtim - MARCIA TEIXEIRA

Keratin trajtim
MARCIA TEIXEIRA

Tags Keratin Treatment është një produkt universale që mund të përdoret në mënyrë të sigurtë në çdo lloj të flokëve :. thatë, i dredhur, retouched tepër, me ngjyr...

Tags Keratin Treatment është një produkt universale që mund të përdoret në mënyrë të sigurtë në çdo lloj të flokëve :. thatë, i dredhur, retouched tepër, me ngjyr...
OPTI.SMOOTH - MATRIX

OPTI.SMOOTH
MATRIX

Tags Përshkrimi Opti.smooth është një kit i përhershëm straightening që ju lejon të merrni 2 rezultate të ndryshme me një produkt të vetëm : aplikimit të ftohtë, re...

Tags Përshkrimi Opti.smooth është një kit i përhershëm straightening që ju lejon të merrni 2 rezultate të ndryshme me një produkt të vetëm : aplikimit të ftohtë, re...
NASHI - NASHI ARGAN

NASHI
NASHI ARGAN

Tags pastër Keratin trajtim keratin Trajtimi keratinising absolutisht falas e formal, i cili vepron pa ndryshuar strukturën e flokëve, por nëpërmjet një procesi thjesht m...

Tags pastër Keratin trajtim keratin Trajtimi keratinising absolutisht falas e formal, i cili vepron pa ndryshuar strukturën e flokëve, por nëpërmjet një procesi thjesht m...
DEFRIZEER PERSONALE - PERSONAL

DEFRIZEER PERSONALE
PERSONAL

Tags ftohtë straightening emulsioni Kjo është një produkt specifik të thjeshtë dhe të shpejtë për të aplikuar. PERSONALE DEFRIZEER ju lejon të keni një straightening ...

Tags ftohtë straightening emulsioni Kjo është një produkt specifik të thjeshtë dhe të shpejtë për të aplikuar. PERSONALE DEFRIZEER ju lejon të keni një straightening ...
KONTROLLI SHAPE - REDKEN

KONTROLLI SHAPE
REDKEN

Tags drejtimi bazë të përhershme trajtimin Kompleksi Kera - Shape, me agjentë zbutjen, conditioners kationike, duke i dhënë butësi dhe të shkëlqejë në flokë, dhe emolli...

Tags drejtimi bazë të përhershme trajtimin Kompleksi Kera - Shape, me agjentë zbutjen, conditioners kationike, duke i dhënë butësi dhe të shkëlqejë në flokë, dhe emolli...
VERTIKALE - krem zbutja - REDKEN

VERTIKALE - krem zbutja
REDKEN

Tags Minimizon flokë kaçurrela, kontrollon flokët e padisiplinuar, të qetë ato curls, ajo formon formula e bën të lehtë për krehër dhe madje edhe ato të mëdha dhe të v...

Tags Minimizon flokë kaçurrela, kontrollon flokët e padisiplinuar, të qetë ato curls, ajo formon formula e bën të lehtë për krehër dhe madje edhe ato të mëdha dhe të v...
H • ZONE - RENEE BLANCHE

H • ZONE
RENEE BLANCHE

Tags DREJTË Termo është një trajtim inovative H -Zone, i cili përdor katër hapa të lehtë, të krijojë një efekt të qetë për të gjitha llojet e flokëve. A nuk e ndr...

Tags DREJTË Termo është një trajtim inovative H -Zone, i cili përdor katër hapa të lehtë, të krijojë një efekt të qetë për të gjitha llojet e flokëve. A nuk e ndr...
RB HAUTE krehje e flokëve - RENEE BLANCHE

RB HAUTE krehje e flokëve
RENEE BLANCHE

Tags straightening krem Straightening krem me një veprim mbrojtëse është një produkt ideale për kaçurrel dhe flokët e dredhur ose gurgullimë natyrore, siguron një drejt...

Tags straightening krem Straightening krem me një veprim mbrojtëse është një produkt ideale për kaçurrel dhe flokët e dredhur ose gurgullimë natyrore, siguron një drejt...
realist - REVLON PROFESSIONAL

realist
REVLON PROFESSIONAL

Tags straightening Eliminon flokë kaçurrela dhe shtrihet flokët përgjithmonë. Flokët është e butë, të qetë natyrore në kërkim të deri në 3 muaj. Në dispozicion n...

Tags straightening Eliminon flokë kaçurrela dhe shtrihet flokët përgjithmonë. Flokët është e butë, të qetë natyrore në kërkim të deri në 3 muaj. Në dispozicion n...
AXENIA - SOCO

AXENIA
SOCO

Tags sistemit hekurosje Një sistem i ri hekurosje universal, një xhel krem që zbut flokët tuaj kaçurrel natyrshme ose të ashpër dhe minimizon flokë kaçurrela. AXENIA DRE...

Tags sistemit hekurosje Një sistem i ri hekurosje universal, një xhel krem që zbut flokët tuaj kaçurrel natyrshme ose të ashpër dhe minimizon flokë kaçurrela. AXENIA DRE...
LINE texturize - WELLA

LINE texturize
WELLA

PROFESIONISTE Wella texturize përfaqëson një brez të ri të produkteve styling të gjatë të qëndrueshme. Inovative teknologji Flexi - Protect me polimere cationic riparime ...

PROFESIONISTE Wella texturize përfaqëson një brez të ri të produkteve styling të gjatë të qëndrueshme. Inovative teknologji Flexi - Protect me polimere cationic riparime ...
flokeve Straightening - YUKO

flokeve Straightening
YUKO

Tags para- straightening trajtim Një linjë e produkteve të krijuar nga Yuko Yamashita, Hairstylists japoneze, pasuruar me kolagen, keratin, mëndafshi Proteinat që depërtojn...

Tags para- straightening trajtim Një linjë e produkteve të krijuar nga Yuko Yamashita, Hairstylists japoneze, pasuruar me kolagen, keratin, mëndafshi Proteinat që depërtojn...
STRAIGHTENESS - YUKO

STRAIGHTENESS
YUKO

Tags straightening trajtim Një linjë e produkteve të krijuar nga Yuko Yamashita, Hairstylists japoneze, e cila lejon një drejtimi të përhershëm, duke e lënë flokët me s...

Tags straightening trajtim Një linjë e produkteve të krijuar nga Yuko Yamashita, Hairstylists japoneze, e cila lejon një drejtimi të përhershëm, duke e lënë flokët me s...
edges REAL - ZERRAN INTERNATIONAL

edges REAL
ZERRAN INTERNATIONAL

Tags straightening Një linjë e natyrshme e produkteve për hekur dhe zbutur flokët e dredhur. Një 100 % natyral, përmban proteinave tërshërë, gruri dhe misri. I lirë nga...

Tags straightening Një linjë e natyrshme e produkteve për hekur dhe zbutur flokët e dredhur. Një 100 % natyral, përmban proteinave tërshërë, gruri dhe misri. I lirë nga...

X