HAIR ❤️ STRAIGHTENERS

.
2024

Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale
Hair Straighteners

PRODUCTS N°: 83
Valëzim PLATE RENDI SPECIALE - 3BTEAM

Valëzim PLATE RENDI SPECIALE
3BTEAM

Tags lejon krijimin e valë të mëdha dhe të mesme hairstyles moderne dhe modës. Featuring teknologji jonik, infra të kuqe dhe joneve negative, të cilat shërbejnë për të b...

Tags lejon krijimin e valë të mëdha dhe të mesme hairstyles moderne dhe modës. Featuring teknologji jonik, infra të kuqe dhe joneve negative, të cilat shërbejnë për të b...
PLATE Straightening TITANIUM CAD132 - 3BTEAM

PLATE Straightening TITANIUM CAD132
3BTEAM

pjatë Tags straightening titan CAD132 integruar MP3 player me 2 GB me teknologji argjendi nano, jonik dhe infra të kuqe, për një rezultat të përsosur pa shkaktuar dëme të f...

pjatë Tags straightening titan CAD132 integruar MP3 player me 2 GB me teknologji argjendi nano, jonik dhe infra të kuqe, për një rezultat të përsosur pa shkaktuar dëme të f...
PLATE Straightening TITANIUM CAD230 - 3BTEAM

PLATE Straightening TITANIUM CAD230
3BTEAM

pjatë straightening teknologjisë CAD230 titan me argjend nano, jonik dhe infra të kuqe, për një rezultat të përsosur pa shkaktuar dëme të flokëve. Pllaka Titanium tiltin...

pjatë straightening teknologjisë CAD230 titan me argjend nano, jonik dhe infra të kuqe, për një rezultat të përsosur pa shkaktuar dëme të flokëve. Pllaka Titanium tiltin...
BABYLISS Sleek EKSPERT - BABYLISS PRO

BABYLISS Sleek EKSPERT
BABYLISS PRO

Tags nanoceramic Plate Titanium & Sol Gel Teknologjime rregullimin e temperaturës në 5 nivele (nga 115 ° C deri në 230 ° C). Avancuar Heat Management System : Arritja ultra - ...

Tags nanoceramic Plate Titanium & Sol Gel Teknologjime rregullimin e temperaturës në 5 nivele (nga 115 ° C deri në 230 ° C). Avancuar Heat Management System : Arritja ultra - ...
PLATE Frise - BABYLISS PRO

PLATE Frise
BABYLISS PRO

Tags frize pjatë - teknologji - titan turmalinë -. Pllaka 60 mm e gjerë - Temperatura e ndryshueshme 120-200 Â ¡ C. . - Switch Fuqia dhe tregues të lehta operacion : on / off...

Tags frize pjatë - teknologji - titan turmalinë -. Pllaka 60 mm e gjerë - Temperatura e ndryshueshme 120-200 Â ¡ C. . - Switch Fuqia dhe tregues të lehta operacion : on / off...
Pllaka EKSPERT Sleek - BABYLISS PRO

Pllaka EKSPERT Sleek
BABYLISS PRO

Tags cod. BAB2072E pllaka XTP * nanotitanium + sol - xhel Veshje • Teknologji nanotitanium :. qëndrueshmëri paarritshëm nga pllaka (+40 %) dhe rezistencë ekstreme të tempe...

Tags cod. BAB2072E pllaka XTP * nanotitanium + sol - xhel Veshje • Teknologji nanotitanium :. qëndrueshmëri paarritshëm nga pllaka (+40 %) dhe rezistencë ekstreme të tempe...
BABYLISS PRO Dishepullizimi - BABYLISS PRO

BABYLISS PRO Dishepullizimi
BABYLISS PRO

Tags straightener performancë të lartë me pjatë të gjatë ekstra (28 x 110 mm) për një sipërfaqe më të madhe zbutjen dhe, për këtë arsye, një kursim kohe. Jetën më ...

Tags straightener performancë të lartë me pjatë të gjatë ekstra (28 x 110 mm) për një sipërfaqe më të madhe zbutjen dhe, për këtë arsye, një kursim kohe. Jetën më ...
Curling DIGITAL IRON - BABYLISS PRO

Curling DIGITAL IRON
BABYLISS PRO

. - Classic dhe të rafinuar, në dispozicion në madhësi 6 : 13, 16, 19, 25, 32, 38 mm -. Teknologji - turmalinë Titanium -. Kontrolli dhe ekran dixhital të temperaturës (15 ...

. - Classic dhe të rafinuar, në dispozicion në madhësi 6 : 13, 16, 19, 25, 32, 38 mm -. Teknologji - turmalinë Titanium -. Kontrolli dhe ekran dixhital të temperaturës (15 ...
Triple IRON - BABYLISS PRO

Triple IRON
BABYLISS PRO

Tags hekur trefishtë - titan teknologji turmalinë - Të undulations magjepsjes. Në dispozicion në madhësi:. 22, 19 dhe 22 mm . - Switch Fuqia dhe tregues të lehta operacion :...

Tags hekur trefishtë - titan teknologji turmalinë - Të undulations magjepsjes. Në dispozicion në madhësi:. 22, 19 dhe 22 mm . - Switch Fuqia dhe tregues të lehta operacion :...
PLATE - BAB2071E - BABYLISS PRO

PLATE - BAB2071E
BABYLISS PRO

Tags ULTRA Përshkrim pllaka 25 mm nanotitanium + Sol Xhel Teknologji nanotitanium :. Kohëzgjatja e pllakave të pakrahasueshme dhe të rezistencës ekstreme të temperaturave t...

Tags ULTRA Përshkrim pllaka 25 mm nanotitanium + Sol Xhel Teknologji nanotitanium :. Kohëzgjatja e pllakave të pakrahasueshme dhe të rezistencës ekstreme të temperaturave t...
PLATE - BAB2654NTE - BABYLISS PRO

PLATE - BAB2654NTE
BABYLISS PRO

Tags: Veshje qeramike me nano - titan + teknologji Sol -Gel. Falë kësaj teknologjie, fletët janë të hollë dhe të sigurojë një Scroll shkëlqyer, hekurosje përsosur në in...

Tags: Veshje qeramike me nano - titan + teknologji Sol -Gel. Falë kësaj teknologjie, fletët janë të hollë dhe të sigurojë një Scroll shkëlqyer, hekurosje përsosur në in...
PLATE PROFESIONAL' TITANIUM NANO' - BABYLISS PRO

PLATE PROFESIONAL' TITANIUM NANO'
BABYLISS PRO

Tags Sleek BAB2072E EKSPERT Pjatë me teknologji nano titan Veshje dhe Sol - Gel : Teknologji titan nano :. Periudhë e pllaka pakrahasueshme dhe rezistencës ekstreme ndaj tempe...

Tags Sleek BAB2072E EKSPERT Pjatë me teknologji nano titan Veshje dhe Sol - Gel : Teknologji titan nano :. Periudhë e pllaka pakrahasueshme dhe rezistencës ekstreme ndaj tempe...
BABYLISS THATA & shpjegoj - BABYLISS PRO

BABYLISS THATA & shpjegoj
BABYLISS PRO

Tags nanoceramic Plate Titanium & Sol Gel Teknologjisë. Një sistem unik ventilimit ju lejon të përdorni straightener për flokët e lagura. Hapje në krye dhe në fund të targ...

Tags nanoceramic Plate Titanium & Sol Gel Teknologjisë. Një sistem unik ventilimit ju lejon të përdorni straightener për flokët e lagura. Hapje në krye dhe në fund të targ...
AF6000 C / T - B32 mm - Biostone qeramike turmalinë - BHS

AF6000 C / T - B32 mm - Biostone qeramike turmalinë
BHS

Pjatë për një hekurosje profesional në krye të çdo lloj të flokëve. Butë dhe të lehtë për të trajtuarglides butësisht mbi capelii për një vetëm T-shirt ose për t...

Pjatë për një hekurosje profesional në krye të çdo lloj të flokëve. Butë dhe të lehtë për të trajtuarglides butësisht mbi capelii për një vetëm T-shirt ose për t...
AF6000 FS C / T turmalinë qeramike Plate - Filippo Sepe - BHS

AF6000 FS C / T turmalinë qeramike Plate - Filippo Sepe
BHS

Pllaka qeramike turmalinë 32mm x 100mm. Sistemi lundrues i jastekë silikoni Kjo përshtatet me çdo seksion të fillesë Digital Afisho : 170 °190 °210 °220 °230 ° + / - ...

Pllaka qeramike turmalinë 32mm x 100mm. Sistemi lundrues i jastekë silikoni Kjo përshtatet me çdo seksion të fillesë Digital Afisho : 170 °190 °210 °220 °230 ° + / - ...
BHS - AF6000 Titanium 32 mm - BHS

BHS - AF6000 Titanium 32 mm
BHS

BHS - AF6000 32 mm titan pjatë trajtimet profesionale drejtimi që përdorin komponente me keratin dhe / ose hekur normalisht * Pllaka Titanium T.3 - 32 mm x 100 mmSistemi lundr...

BHS - AF6000 32 mm titan pjatë trajtimet profesionale drejtimi që përdorin komponente me keratin dhe / ose hekur normalisht * Pllaka Titanium T.3 - 32 mm x 100 mmSistemi lundr...
Qeramike kon Hekuri / Toourmalina / Biostone - BHS

Qeramike kon Hekuri / Toourmalina / Biostone
BHS

Tags Hekuri kon qeramike / turmalinë / Biostone, krijon valët dhe curls me lehtësi. Rregullorja Digital temperatura 160A ¡ të 220A ¡ C. Mund të përdoret edhe në flokët e ...

Tags Hekuri kon qeramike / turmalinë / Biostone, krijon valët dhe curls me lehtësi. Rregullorja Digital temperatura 160A ¡ të 220A ¡ C. Mund të përdoret edhe në flokët e ...
Pjatë lagësht apo të thatë 30 mm - BHS

Pjatë lagësht apo të thatë 30 mm
BHS

Tags BHS lagësht apo të thatë super hekurosje pjatë straitt dhe të thatë flokët tuaj në të njëjtën kohë. Ne ishim katër vitet e para më parë në Itali për të ofrua...

Tags BHS lagësht apo të thatë super hekurosje pjatë straitt dhe të thatë flokët tuaj në të njëjtën kohë. Ne ishim katër vitet e para më parë në Itali për të ofrua...
Dawa Nasha & Alkimia - DAWA

Dawa Nasha & Alkimia
DAWA

Tags Giuseppe D'Elia paraqet : Dawa NASHA & ALKIMIA Avancuar Creative Technology targat e parë të Professional Styling dhe përdorim terapeutik për Përsosmëri, e cila ju lejo...

Tags Giuseppe D'Elia paraqet : Dawa NASHA & ALKIMIA Avancuar Creative Technology targat e parë të Professional Styling dhe përdorim terapeutik për Përsosmëri, e cila ju lejo...
Dawa DW18 & DW16 - DAWA

Dawa DW18 & DW16
DAWA

Tags Giuseppe D'Elia ka Dawa DW 18 - DW 16 Ka dy pllaka të reja të cilat ndryshojnë për të Inovacionit dhe Teknologjisë. Sistemi i ri i ngrohjes Force PTC 1 Temperatura Sigur...

Tags Giuseppe D'Elia ka Dawa DW 18 - DW 16 Ka dy pllaka të reja të cilat ndryshojnë për të Inovacionit dhe Teknologjisë. Sistemi i ri i ngrohjes Force PTC 1 Temperatura Sigur...
REBEL PROFESIONAL MINI Worldwide - DIVA

REBEL PROFESIONAL MINI Worldwide
DIVA

Tags tharëse Kompakt dhe elegant, ata janë mjet i përsosur për të marrë në pushime për styling. Të vogla, megjithatë, kanë një rrjedhë të fortë e ajrit, dy rrathë...

Tags tharëse Kompakt dhe elegant, ata janë mjet i përsosur për të marrë në pushime për styling. Të vogla, megjithatë, kanë një rrjedhë të fortë e ajrit, dy rrathë...
DIVA MINI VALËT PRO BEACH Styling - DIVA

DIVA MINI VALËT PRO BEACH Styling
DIVA

Tags transformuar flokët tuaj në curls luksoze që i japin volum. Shell qeramike janë infused me vaj argan për të bërë flokët tuaj më të qetë ose për të dhënë efekti...

Tags transformuar flokët tuaj në curls luksoze që i japin volum. Shell qeramike janë infused me vaj argan për të bërë flokët tuaj më të qetë ose për të dhënë efekti...
DIVA inteligjente WIDE DIGITAL - DIVA

DIVA inteligjente WIDE DIGITAL
DIVA

Argan Styler Kjo pjatë mund të kthehet edhe flokët e dredhur dhe të padisiplinuar në hairstyles voluminoze për të vënë në shfaqje. Argan pezulluar grimca të vendosen ...

Argan Styler Kjo pjatë mund të kthehet edhe flokët e dredhur dhe të padisiplinuar në hairstyles voluminoze për të vënë në shfaqje. Argan pezulluar grimca të vendosen ...
Silky Smooth NANO DIAMOND - DIVA

Silky Smooth NANO DIAMOND
DIVA

Tags pllaka qeramike Hekur siguron shpërndarje edhe të ngrohjes për të lejuar për një kaloj qetë,e flokëve është tepër i lëmuar. • Formë lakuar krijuar Removable p...

Tags pllaka qeramike Hekur siguron shpërndarje edhe të ngrohjes për të lejuar për një kaloj qetë,e flokëve është tepër i lëmuar. • Formë lakuar krijuar Removable p...
Cobras Passion - DUNE 90

Cobras Passion
DUNE 90

style=line-height:1.6em> • Plate straightening Vitrified zeroja - rezistente përfundojë profesionale. • Teknologji : pllaka qeramike lart. Flokët kaloj nëpër pllaka të...

style=line-height:1.6em> • Plate straightening Vitrified zeroja - rezistente përfundojë profesionale. • Teknologji : pllaka qeramike lart. Flokët kaloj nëpër pllaka të...
T25 + Passion KIT VOGLA - DUNE 90

T25 + Passion KIT VOGLA
DUNE 90

Kit Tags përbëhet nga ngrohës pjatë pasion T25 dhe T25 VOGLA Titanium qeramike. Hekurosje profesional Titanium Plate, rocker cushioned. Rrezaton ngrohjes direkt brenda flokëve...

Kit Tags përbëhet nga ngrohës pjatë pasion T25 dhe T25 VOGLA Titanium qeramike. Hekurosje profesional Titanium Plate, rocker cushioned. Rrezaton ngrohjes direkt brenda flokëve...
ORANGE Passion - DUNE 90

ORANGE Passion
DUNE 90

• pjatë profesionale hekurosje xham, zeroja - rezistente përfundojë. • Teknologji : pllaka qeramike lart. Siguron shpërndarjen e ngrohjes në mënyrë uniforme dhe një sh...

• pjatë profesionale hekurosje xham, zeroja - rezistente përfundojë. • Teknologji : pllaka qeramike lart. Siguron shpërndarjen e ngrohjes në mënyrë uniforme dhe një sh...
IOGENIX : jonik STEAM straightener - DUNE 90

IOGENIX : jonik STEAM straightener
DUNE 90

Tags: art pjatë ngrohës IONO STEAM TEKNOLOGJIA. D 90 230 - Temperatura LED dhe jon - Button 3 settings : off - të ulët - të lartë - në dhe jashtë butonin on / off - But...

Tags: art pjatë ngrohës IONO STEAM TEKNOLOGJIA. D 90 230 - Temperatura LED dhe jon - Button 3 settings : off - të ulët - të lartë - në dhe jashtë butonin on / off - But...
IHT XXL - GAMA PROFESSIONAL

IHT XXL
GAMA PROFESSIONAL

Tags: teknologji IHT bëhet e tepërt. Pjatë XXL IHT është një styler profesional që lejon stilistët për të krijuar hairstyles më i shpejtë në sajë të sipërfaqes shte...

Tags: teknologji IHT bëhet e tepërt. Pjatë XXL IHT është një styler profesional që lejon stilistët për të krijuar hairstyles më i shpejtë në sajë të sipërfaqes shte...
IHT BLACK - GAMA PROFESSIONAL

IHT BLACK
GAMA PROFESSIONAL

Tags IHT, më pak kohë dhe rezultat më të mirë. Teknologji IHT (Instant nxehtësisë Teknologjia) lejon shpejtësi maksimale në krijimin hairstyle ju dëshironi, duke mbrojtur...

Tags IHT, më pak kohë dhe rezultat më të mirë. Teknologji IHT (Instant nxehtësisë Teknologjia) lejon shpejtësi maksimale në krijimin hairstyle ju dëshironi, duke mbrojtur...
TEFLONED IRON - GAMA PROFESSIONAL

TEFLONED IRON
GAMA PROFESSIONAL

-. Teflon veshura për shndrit shtesë dhe respektimin e flokëve të njeriut - Ngrohje Fast dhe temperaturë të lartë dhe të punës konstante .-. Ergonomik trajtuar dhe i leht...

-. Teflon veshura për shndrit shtesë dhe respektimin e flokëve të njeriut - Ngrohje Fast dhe temperaturë të lartë dhe të punës konstante .-. Ergonomik trajtuar dhe i leht...
CP3 DIGITAL LASER Jon turmalinë - GAMA PROFESSIONAL

CP3 DIGITAL LASER Jon turmalinë
GAMA PROFESSIONAL

pllaka CP3 janëpikë referimi të të gjithë prodhimit Gama profesionale. CP3 për të konfirmuar instrumentin tradicionalisht të domosdoshëm për të marrë një shije bukuri...

pllaka CP3 janëpikë referimi të të gjithë prodhimit Gama profesionale. CP3 për të konfirmuar instrumentin tradicionalisht të domosdoshëm për të marrë një shije bukuri...
IHT TITANIUM - GAMA PROFESSIONAL

IHT TITANIUM
GAMA PROFESSIONAL

Tags Teknologji dhe projektimit që magjeps dhe të japin tronditje e krijimeve dhe hairstyles gjithmonë të përsosur për një fije floku të shkëlqyer në një kalim të vetë...

Tags Teknologji dhe projektimit që magjeps dhe të japin tronditje e krijimeve dhe hairstyles gjithmonë të përsosur për një fije floku të shkëlqyer në një kalim të vetë...
PLATE T & C OIL - GAMMA PIU

PLATE T & C OIL
GAMMA PIU

Tags: Smooth, polishes dhe mbron • Matricat amortizuar të veshura me turmalinë qeramike • projektuar posaçërisht për zbutjen dhe lustrim vajra Detangling • Kontrolli i t...

Tags: Smooth, polishes dhe mbron • Matricat amortizuar të veshura me turmalinë qeramike • projektuar posaçërisht për zbutjen dhe lustrim vajra Detangling • Kontrolli i t...
GHD Deluxe Wonderland shtator - GHD

GHD Deluxe Wonderland shtator
GHD

Tags dhuratë vendosur i cili përfshin një Wonderland GHD styler , një coprilamelle dhe një Wonderland GHD ™ ajrit. Për ato për Krishtlindje nuk do të humbasë asg...

Tags dhuratë vendosur i cili përfshin një Wonderland GHD styler , një coprilamelle dhe një Wonderland GHD ™ ajrit. Për ato për Krishtlindje nuk do të humbasë asg...
GHD GOLD SERIES - GHD

GHD GOLD SERIES
GHD

Tags blades Blunt kaloj nëpër flokët tuaj, duke i dhënë rezultate të përsosur, sepse ata rrethoni dhe ngrohjes flokët në mënyrë të barabartë si ju kaloj sipër. Përve...

Tags blades Blunt kaloj nëpër flokët tuaj, duke i dhënë rezultate të përsosur, sepse ata rrethoni dhe ngrohjes flokët në mënyrë të barabartë si ju kaloj sipër. Përve...
GHD ECLIPSE ® - GHD

GHD ECLIPSE ®
GHD

Tags GHD ECLIPSE ® ështëGHD styler re dhe inovative. Në gjendje të shpejt dhe me lehtësi të zbutur çdo lloj flokët, GHD Eclipse ® do të revolucionarizojnë styling flok...

Tags GHD ECLIPSE ® ështëGHD styler re dhe inovative. Në gjendje të shpejt dhe me lehtësi të zbutur çdo lloj flokët, GHD Eclipse ® do të revolucionarizojnë styling flok...
INFINITY turmalinë LIM 1 - lagur deri në të thatë - GIUBRA

INFINITY turmalinë LIM 1 - lagur deri në të thatë
GIUBRA

• pjatë lagësht të thatë për flokët e lagura. • pllaka qeramike turmalinë. • 11 parametrat e ndryshme të temperaturave prej 130 ° C deri në 230 ° C. • 230 ° C ...

• pjatë lagësht të thatë për flokët e lagura. • pllaka qeramike turmalinë. • 11 parametrat e ndryshme të temperaturave prej 130 ° C deri në 230 ° C. • 230 ° C ...
GREENION straightening pranga - GREENION

GREENION straightening pranga
GREENION

Tags Ata përdorin një teknologji të reja që depërton cuticle flokët dhe lëvore, duke rritur nivelet e lagështisë për të lënë flokët e butë dhe me shkëlqim dhe të n...

Tags Ata përdorin një teknologji të reja që depërton cuticle flokët dhe lëvore, duke rritur nivelet e lagështisë për të lënë flokët e butë dhe me shkëlqim dhe të n...
ADAMANTIUM TWIN POWER - HG

ADAMANTIUM TWIN POWER
HG

Tags zvogëlon kohën e dele. Kokës rrezatuar nga infra të kuqe rrit qarkullimin dhe zhvillimin celular. Antistatike dhe antibacterial. Eliminon flokë kaçurrela duke mbyllur cu...

Tags zvogëlon kohën e dele. Kokës rrezatuar nga infra të kuqe rrit qarkullimin dhe zhvillimin celular. Antistatike dhe antibacterial. Eliminon flokë kaçurrela duke mbyllur cu...
ADAMANTIUM TWIN POWER - HG

ADAMANTIUM TWIN POWER
HG

Features : 1 pllaka qeramike dhe Kristal turmalinë ; 2 Fuqia dyfishtë 110-220 V ; 3 Fuqia e dyfishtë 210 ° - 230 ° C ; 4 Fuqia 150 W • 3 m kabllo ; 5 gati për të përdoru...

Features : 1 pllaka qeramike dhe Kristal turmalinë ; 2 Fuqia dyfishtë 110-220 V ; 3 Fuqia e dyfishtë 210 ° - 230 ° C ; 4 Fuqia 150 W • 3 m kabllo ; 5 gati për të përdoru...
HG 232 TITANIUM DIGITAL 1.0 - HG

HG 232 TITANIUM DIGITAL 1.0
HG

ideale Tags pjatë për përdorim intensiv ose trajtimeve Keratin tëmirë në qoftë se dhomën tuaj është i mbipopulluar për të ulur kohën e pllaka dele titan në një tempe...

ideale Tags pjatë për përdorim intensiv ose trajtimeve Keratin tëmirë në qoftë se dhomën tuaj është i mbipopulluar për të ulur kohën e pllaka dele titan në një tempe...
HG DUO curl TITANIUM - HG

HG DUO curl TITANIUM
HG

Tags Iron Plate profesional të reja. Ajo warms brenda dhe jashtë vendit si një shufër hekuri. Gati për përdorim në 30 sekonda dhe pas 60 sekonda, 2 chip kontrollin e tempera...

Tags Iron Plate profesional të reja. Ajo warms brenda dhe jashtë vendit si një shufër hekuri. Gati për përdorim në 30 sekonda dhe pas 60 sekonda, 2 chip kontrollin e tempera...
HG Moda Ngjyrat - HG

HG Moda Ngjyrat
HG

Tags gati për të përdorur në 30 sekonda dhe pas 60 sekondave 2 chip kontrollin e temperaturës është konstante nga fillimi deri në fund të jetës rrudhë 30 % më të gjat...

Tags gati për të përdorur në 30 sekonda dhe pas 60 sekondave 2 chip kontrollin e temperaturës është konstante nga fillimi deri në fund të jetës rrudhë 30 % më të gjat...
HG curl kon IRON - HG

HG curl kon IRON
HG

Tags hekuri konik Professional gati për të përdorur në 50 sekonda. Ricci është e përkryer për ata që kërkojnë bending efektet dhe hairstyles të reja 30 % të jetës më...

Tags hekuri konik Professional gati për të përdorur në 50 sekonda. Ricci është e përkryer për ata që kërkojnë bending efektet dhe hairstyles të reja 30 % të jetës më...
HG perëndeshë mëndafshi 1.0 - HG perëndeshë mëndafshi NEW DIGITAL 2.0 - HG

HG perëndeshë mëndafshi 1.0 - HG perëndeshë mëndafshi NEW DIGITAL 2.0
HG

Tags Triple vëllimi i flokëve, hydrating dhe rindërtimin kokës, larë me rrezet infra të kuqe, mban lagështi e saj dhe elasticitet. Ndan molekulat e hidrogjenit pranishëm n...

Tags Triple vëllimi i flokëve, hydrating dhe rindërtimin kokës, larë me rrezet infra të kuqe, mban lagështi e saj dhe elasticitet. Ndan molekulat e hidrogjenit pranishëm n...
HG MINI FRISEE' TITANIUM DIGITAL 1.0 - HG

HG MINI FRISEE' TITANIUM DIGITAL 1.0
HG

pjatë frisee profesional Gati për të mbyllur në 40 sekonda pjatë arrin 230 ° C, por ne rekomandojmë që ju përdorni atë në 180-200 ° C për shkak se në këto tempera...

pjatë frisee profesional Gati për të mbyllur në 40 sekonda pjatë arrin 230 ° C, por ne rekomandojmë që ju përdorni atë në 180-200 ° C për shkak se në këto tempera...
PRO - HG MINI Styler 2.0 - HG

PRO - HG MINI Styler 2.0
HG

Tags pjatë të ngushtë profesional apo mini Gati për t'u përdorur në 50 sekonda 2 mikroprocesor që kontrollon temperatura është gjithmonë dal'inizio konstante deri në f...

Tags pjatë të ngushtë profesional apo mini Gati për t'u përdorur në 50 sekonda 2 mikroprocesor që kontrollon temperatura është gjithmonë dal'inizio konstante deri në f...
BIG PRO - HG Styler 2.0 - HG

BIG PRO - HG Styler 2.0
HG

Tags profesionale pjatë e madhe apo e madhe gati për të përdorur në 50 sekonda 2 chip kontrollin e temperaturës është konstante nga fillimi deri në fund të jetës rrudhë...

Tags profesionale pjatë e madhe apo e madhe gati për të përdorur në 50 sekonda 2 chip kontrollin e temperaturës është konstante nga fillimi deri në fund të jetës rrudhë...
HG NORMAL pincë - HG

HG NORMAL pincë
HG

Tags pjatë profesionale mesme. Madhe për ata që duke kërkuar efekte rrudhë dhe hairstyles të reja. Gati për të përdorur në 50 sekonda 2 chip kontrollin e temperaturës ë...

Tags pjatë profesionale mesme. Madhe për ata që duke kërkuar efekte rrudhë dhe hairstyles të reja. Gati për të përdorur në 50 sekonda 2 chip kontrollin e temperaturës ë...
HG flokeve straightener STEAM - HG

HG flokeve straightener STEAM
HG

straightening pjatë hg 230 avulli avulli i bën flokët perfettamenta qetë falë automatikisht lëshon avujt e ujitpjatë është e pajisur me 4 elemente qeramike që mundësojn...

straightening pjatë hg 230 avulli avulli i bën flokët perfettamenta qetë falë automatikisht lëshon avujt e ujitpjatë është e pajisur me 4 elemente qeramike që mundësojn...
HG titan ON / OFF DUO curl 1.0 - HG

HG titan ON / OFF DUO curl 1.0
HG

Tags Iron Plate inovative profesional Ajo nxehet brenda dhe jashtë vendit si një shufër hekuri. Gati për të përdorur në 60 sekonda temperaturës rregullueshme deri në 230...

Tags Iron Plate inovative profesional Ajo nxehet brenda dhe jashtë vendit si një shufër hekuri. Gati për të përdorur në 60 sekonda temperaturës rregullueshme deri në 230...
HG VENUS - HG

HG VENUS
HG

Tags gati për të përdorur në 30 sekonda dhe pas 60 sekondave 2 chip kontrollin e temperaturës është konstante nga fillimi deri në fund të jetës rrudhë 30 % më të gjat...

Tags gati për të përdorur në 30 sekonda dhe pas 60 sekondave 2 chip kontrollin e temperaturës është konstante nga fillimi deri në fund të jetës rrudhë 30 % më të gjat...
STEAM flokeve straightener - HG

STEAM flokeve straightener
HG

hekur banesë Pjatë HG 230 STEAM zbutjen avull e bën flokët tuaj të përkryer të qetë falë lëshimit të avullit të ujit automatike. • Mund të përdoret në flokë të ...

hekur banesë Pjatë HG 230 STEAM zbutjen avull e bën flokët tuaj të përkryer të qetë falë lëshimit të avullit të ujit automatike. • Mund të përdoret në flokë të ...
STEAM POD - L OREAL

STEAM POD
L OREAL

pjatë shërbim profesional që revolutionizes dele në Pro- keratin, aktivizuar me avull Për herë të parë, dy markave të klasit botëror të kombinuar ekspertizën e tyre p...

pjatë shërbim profesional që revolutionizes dele në Pro- keratin, aktivizuar me avull Për herë të parë, dy markave të klasit botëror të kombinuar ekspertizën e tyre p...
B254 keratin 230 - LABOR PRO

B254 keratin 230
LABOR PRO

pjatë Tags keratin 230, e përdorur në një temperaturë maksimale prej 180 ° C, është e përkryer për një të hekurosura qetë, curls dhe valët. Përdoret për të 230 ° ...

pjatë Tags keratin 230, e përdorur në një temperaturë maksimale prej 180 ° C, është e përkryer për një të hekurosura qetë, curls dhe valët. Përdoret për të 230 ° ...
B255 MINI IRON - LABOR PRO

B255 MINI IRON
LABOR PRO

Tags praktike për madhësinë e saj mini, është treguar të jetë gjithmonë në çantën tuaj, për curls dhe rrathë në çdo kohë. Dizajni dhengjyra vjollcë i jep një vës...

Tags praktike për madhësinë e saj mini, është treguar të jetë gjithmonë në çantën tuaj, për curls dhe rrathë në çdo kohë. Dizajni dhengjyra vjollcë i jep një vës...
PLUM PLATE - LABOR PRO

PLUM PLATE
LABOR PRO

pllaka PLUM ? SLIM PLUM SHESHTE janë një mjet profesional të veçantë për shkak të pranisë së kristaleve të turmalinë që garantojnë performancë unbeatable. Prania e k...

pllaka PLUM ? SLIM PLUM SHESHTE janë një mjet profesional të veçantë për shkak të pranisë së kristaleve të turmalinë që garantojnë performancë unbeatable. Prania e k...
konik IRON - LABOR PRO

konik IRON
LABOR PRO

Tags hekur konik IRON ju mund të japin fre të lirë të krijimtarisë së styler flokëve. Falë këtij mjeti të mahnitshme që ju mund të krijojë shumë variacione të hairst...

Tags hekur konik IRON ju mund të japin fre të lirë të krijimtarisë së styler flokëve. Falë këtij mjeti të mahnitshme që ju mund të krijojë shumë variacione të hairst...
Mini Wave - LABOR PRO

Mini Wave
LABOR PRO

Tagsmini hekur i ri trefishtë Mini Wave është mjet ideal për të gjithmonë të mbajnë në çantën tuaj : merr shumë pak hapësirëNë fakt, matjet e saj janë 174 deri në ...

Tagsmini hekur i ri trefishtë Mini Wave është mjet ideal për të gjithmonë të mbajnë në çantën tuaj : merr shumë pak hapësirëNë fakt, matjet e saj janë 174 deri në ...
MDG PROFESIONAL flokeve straightener - MDG

MDG PROFESIONAL flokeve straightener
MDG

Tags Plate OZHM profesionale stroking flokët dhe modelit të saj në sajë të teknologjisë nano lundrues pllaka qeramike të veshura që hiqen zvarrë mbi fillesat, duke ruajtur...

Tags Plate OZHM profesionale stroking flokët dhe modelit të saj në sajë të teknologjisë nano lundrues pllaka qeramike të veshura që hiqen zvarrë mbi fillesat, duke ruajtur...
Pjatë Heater linjë SKULL - MUSTER

Pjatë Heater linjë SKULL
MUSTER

- Superprofessional 230 ° C - Elektronike - Qeramike - Pllaka KING SIZE 12 cm - Kontakt rradhës - Gati për t'u përdorur në më pak se 1 minutë - Efekti i joneve negative - 1...

- Superprofessional 230 ° C - Elektronike - Qeramike - Pllaka KING SIZE 12 cm - Kontakt rradhës - Gati për t'u përdorur në më pak se 1 minutë - Efekti i joneve negative - 1...
Garage TOP PROFESIONAL - MUSTER

Garage TOP PROFESIONAL
MUSTER

Përshtatshëm -duke mbështetje pjatë pezulluar për katër gota thithje që siguron një të mbajë të fortë dhe të sigurojnë pjatë. Mund të kombinohet me shumë pllaka p...

Përshtatshëm -duke mbështetje pjatë pezulluar për katër gota thithje që siguron një të mbajë të fortë dhe të sigurojnë pjatë. Mund të kombinohet me shumë pllaka p...
MELISCIA - MUSTER

MELISCIA
MUSTER

Tags pjatë profesional hekurosje • konsumon 4 herë më pak se një pjatë tradicionale. • Kontrolli i temperaturës Elektronike • 3m Cable - kodrina miqve• Pllaka qera...

Tags pjatë profesional hekurosje • konsumon 4 herë më pak se një pjatë tradicionale. • Kontrolli i temperaturës Elektronike • 3m Cable - kodrina miqve• Pllaka qera...
iFashion - MUSTER

iFashion
MUSTER

Tags pjatë profesional hekurosje • konsumon 4 herë më pak se një pjatë tradicionale • Kontrolli i temperaturës Elektronike • Sipërfaqet Wheel soft- touch • 3m Cabl...

Tags pjatë profesional hekurosje • konsumon 4 herë më pak se një pjatë tradicionale • Kontrolli i temperaturës Elektronike • Sipërfaqet Wheel soft- touch • 3m Cabl...
Pjatë Heater WEB - MUSTER

Pjatë Heater WEB
MUSTER

- Superprofessional - Elektronike - Pllaka veneered Nano Technology - Gati për t'u përdorur në më pak se 1 minutë - Rrëshqet butësisht mbi flokët - Kontakt rradhës - Efek...

- Superprofessional - Elektronike - Pllaka veneered Nano Technology - Gati për t'u përdorur në më pak se 1 minutë - Rrëshqet butësisht mbi flokët - Kontakt rradhës - Efek...
TITANIUM PLATE - RETRO.upgrade

TITANIUM PLATE
RETRO.upgrade

Tags titan pjatë të teknologjisë nano argjendi me performancë të lartë, infra të kuqe, jonet negative, të cilat e bëjnëflokët e butë dhe të butë, nuk ka dëme të ngr...

Tags titan pjatë të teknologjisë nano argjendi me performancë të lartë, infra të kuqe, jonet negative, të cilat e bëjnëflokët e butë dhe të butë, nuk ka dëme të ngr...
Curling TITANIUM IRON - RETRO.upgrade

Curling TITANIUM IRON
RETRO.upgrade

Tags shufër hekuri titan performancë të lartë me teknologji Nano Silver, infra të kuqe, joneve negative, që e bënflokët e butë dhe të butë, nuk ka dëme të ngrohjes. -....

Tags shufër hekuri titan performancë të lartë me teknologji Nano Silver, infra të kuqe, joneve negative, që e bënflokët e butë dhe të butë, nuk ka dëme të ngrohjes. -....
Valëzim IRON NË TOURMALINA - RETRO.upgrade

Valëzim IRON NË TOURMALINA
RETRO.upgrade

Tags Iron valëzojnë tourmalina urdhër të veçantë. Forma e tij të veçantë lejon krijimin e valëve të mesme - të mëdha duke i dhënë pamjen e modës e flokëve. Teknolo...

Tags Iron valëzojnë tourmalina urdhër të veçantë. Forma e tij të veçantë lejon krijimin e valëve të mesme - të mëdha duke i dhënë pamjen e modës e flokëve. Teknolo...
TITANIUM PLATE - RETRO.upgrade

TITANIUM PLATE
RETRO.upgrade

Titanium Plate performancë të lartë me teknologji Nano Silver, infra të kuqe, joneve negative, që e bënflokët e butë dhe të butë, nuk ka dëme të ngrohjes. • PET me 3...

Titanium Plate performancë të lartë me teknologji Nano Silver, infra të kuqe, joneve negative, që e bënflokët e butë dhe të butë, nuk ka dëme të ngrohjes. • PET me 3...
PLATE TITANIUM HIGH PERFORMANCE - RETRO.upgrade

PLATE TITANIUM HIGH PERFORMANCE
RETRO.upgrade

Pllaka Titanium performancë të lartë. Teknologji jonik prodhon joneve delikate infra të kuqe dhe negative, duke e bërë flokët e butë dhe të butë, nuk ka dëme të ngrohj...

Pllaka Titanium performancë të lartë. Teknologji jonik prodhon joneve delikate infra të kuqe dhe negative, duke e bërë flokët e butë dhe të butë, nuk ka dëme të ngrohj...
PLATE Straightening TITANIUM - RETRO.upgrade

PLATE Straightening TITANIUM
RETRO.upgrade

Tags straightening pjatë titan me MP3 player të integruar 2 GB, me teknologji argjendi nano, jonik dhe infra të kuqe, për një rezultat të përsosur pa shkaktuar dëme të flo...

Tags straightening pjatë titan me MP3 player të integruar 2 GB, me teknologji argjendi nano, jonik dhe infra të kuqe, për një rezultat të përsosur pa shkaktuar dëme të flo...
PLATE SIZE M. - RETRO.upgrade

PLATE SIZE M.
RETRO.upgrade

pllaka e madhësi të mesme është në dispozicion me teknologji qeramike titan që Tourmalina. Pas përdorimit të lënë flokët tuaj të shndritshme, të butë dhe i butë. ...

pllaka e madhësi të mesme është në dispozicion me teknologji qeramike titan që Tourmalina. Pas përdorimit të lënë flokët tuaj të shndritshme, të butë dhe i butë. ...
TERMIX PLATE - TERMIX

TERMIX PLATE
TERMIX

pllaka Termix punësojë teknologji të përparuar me turmalinë qeramike. Me gjenerata e fundit e flokëve të infra të kuqe janë zbutur nga brenda jashtë. Ngrohjes nuk ësht...

pllaka Termix punësojë teknologji të përparuar me turmalinë qeramike. Me gjenerata e fundit e flokëve të infra të kuqe janë zbutur nga brenda jashtë. Ngrohjes nuk ësht...
Curling TITANIUM IRON - TK

Curling TITANIUM IRON
TK

Teknologji hekurit me performancë të lartë nano argjendi, jonet infra të kuqe dhe negative, e cila e bënflokët e butë dhe të butë, nuk ka dëme të ngrohjes. Ngrohje chip...

Teknologji hekurit me performancë të lartë nano argjendi, jonet infra të kuqe dhe negative, e cila e bënflokët e butë dhe të butë, nuk ka dëme të ngrohjes. Ngrohje chip...
Curling TITANIUM IRON - TK

Curling TITANIUM IRON
TK

Teknologji hekurit me performancë të lartë nano argjendi, jonet infra të kuqe dhe negative, e cila e bënflokët e butë dhe të butë, nuk ka dëme të ngrohjes. Ngrohje chip...

Teknologji hekurit me performancë të lartë nano argjendi, jonet infra të kuqe dhe negative, e cila e bënflokët e butë dhe të butë, nuk ka dëme të ngrohjes. Ngrohje chip...
Pllaka TITANIUM - TK

Pllaka TITANIUM
TK

pjatë me teknologji të lartë të performancës nano argjendi, infra të kuqe dhe të joneve negative, që e bënflokët e butë dhe të butë, nuk ka dëme të ngrohjes. PET me...

pjatë me teknologji të lartë të performancës nano argjendi, infra të kuqe dhe të joneve negative, që e bënflokët e butë dhe të butë, nuk ka dëme të ngrohjes. PET me...
pranga Që përsëritet - UPGRADE

pranga Që përsëritet
UPGRADE

Tags ndjenjë i patentës vetë Rolling Upgrade Origjinalitetin e hekurit kodrina përmirësuar është se ajo mund të rrotullohen në 360 gradëtitan shufra ngrohje, duke kriju...

Tags ndjenjë i patentës vetë Rolling Upgrade Origjinalitetin e hekurit kodrina përmirësuar është se ajo mund të rrotullohen në 360 gradëtitan shufra ngrohje, duke kriju...
Rolling UPGRADE - UPGRADE

Rolling UPGRADE
UPGRADE

ri UPGRADE ROLLING hekuri Kërkoj vijën shënon një ndryshim në perceptimin e punës, për shkak të karakteristikat e tij të veçanta. Origjinalitetin e hekurit të përmirë...

ri UPGRADE ROLLING hekuri Kërkoj vijën shënon një ndryshim në perceptimin e punës, për shkak të karakteristikat e tij të veçanta. Origjinalitetin e hekurit të përmirë...
TITANIUM PRO UPGRADE - UPGRADE

TITANIUM PRO UPGRADE
UPGRADE

Tags TITANIUM shufër për dredhje flokësh PRO kanë një termostat me ekran dixhital për të vendosur temperaturën e dëshiruar për ngjyra :blu LED tregon sehekuri është duk...

Tags TITANIUM shufër për dredhje flokësh PRO kanë një termostat me ekran dixhital për të vendosur temperaturën e dëshiruar për ngjyra :blu LED tregon sehekuri është duk...
PLATE H2arganOIL - UPGRADE

PLATE H2arganOIL
UPGRADE

pjatë Tags linjë H2arganOIL avull UPGRADE buron nga profesionist për të marrë rezultate shumë të mira në drejtim të styling, me një shfaqje të përsosur hekurosje edhe n...

pjatë Tags linjë H2arganOIL avull UPGRADE buron nga profesionist për të marrë rezultate shumë të mira në drejtim të styling, me një shfaqje të përsosur hekurosje edhe n...
UPGRADE NEWAVE - UPGRADE

UPGRADE NEWAVE
UPGRADE

Tags: Kjo ështëinovative pranga undulating titan trefishtë qeramike - veshura turmalinë. Double - Forca qeramike MCH lejonUPGRADE hekuri për të arritur temperaturën e dëshi...

Tags: Kjo ështëinovative pranga undulating titan trefishtë qeramike - veshura turmalinë. Double - Forca qeramike MCH lejonUPGRADE hekuri për të arritur temperaturën e dëshi...

X